Eines de l'usuari

Eines del lloc


public:projectes:start

Projectes

De quan en quan, faig algun projecte que permet avançar una mica en el coneixement d'aquest camp del ControlOnLine, sistemes per automatitzar i controlar, basats en software i hardware lliure, principalment RaspberryPi-linux.

Impressora 3D

Iot servidor a la raspberryPI

Ja tinc funcionant, de moment només dintre de casa, un servidor de internet de les coses, una vegada més comprovem el potencial de la raspberryPi. Internet of things

Programació de la raspberryPi amb Codesys

No es pot considerar un projecte però he programat un LED amb el codesys, i aixó obre moltes portes. Una forma de programar estructurada com la del omron o la del siemens, sense haver de gastar-se diners amb un hardware que al final es infrautilitzat.

iec_61131-3

OpenEnergyMonitor

En Juliol vaig posar en marxa i he configurar http://www.openenergymonitor.org/emon/, he estat recollint dades fins a gener però sembla que el emagatzematge ocupa bastan i la targeta de 4Gb estava al 90%, Imagineu-vos el volum de dades que significa el consum elèctric de mil·lions de persones…(BigData). Tampoc crec que serveixin de molt si no les analitzem, son una taula sql, quines hores son les de mes conum, consum mig, consum minim, max, aparells stad-by respecte altres consums..etc. Pot ser una idea per an proxim programa.

Finalment he aconseguit que el v-plotter funcioni

Després de diversos intents he aconseguit que el v-plotter hem funcioni i pugui fer algun dibuix una mica desen:

Projecte Pasqua 2015.

Motorització webcam amb motor pas a pas. Detalls a Petita automatització casera motor_pas_a_pas (Te una mica de retard pel buffer de la transmissió de les imatges)
https://www.youtube.com/watch?v=7Jho7gZFnxY
CarlesRevert 2015/04/01 05:23


public/projectes/start.txt · Darrera modificació: 2017/12/27 20:43 per crevert